اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند

رویکرد وزارت کشور بر دو اصل بیطرفی و قانونمداری در انتخابات است

رییس ستاد انتخابات کشور گفت: مبنای حرکت وزارت کشور بر دو اصل بیطرفی و قانونمداری در برگزاری انتخابات است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۹۳

جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور در همایش بخشداران سراسر کشور که به صورت ویدئو کنفرانسی در محل وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه انتخابات ریاست جمهوری، مهم‌ترین و حساس‌ترین انتخابات در کشور است؛ اظهار داشت: باید همت و تلاش همه ما به عنوان مجریان اصلی برگزاری انتخابات، رعایت مرّ قانون باشد.

 

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم در انتخابات امسال موضوع کرونا است؛ گفت: اکنون موج چهارم بیماری کرونا در کشور شیوع گسترده یافته است و امید داریم با تدابیر ستاد ملی کرونا، این موج به سرعت کنترل و مهار شود.

 

موضوع فعال شدن احزاب و جریانات سیاسی از دیگر محورهای مورد اشاره در همایش بخشداران سراسر کشور بود که در این خصوص عرف خاطرنشان کرد: به مراتب نزدیکی به زمان انتخابات، شاهد رونق احزاب و فعالیت گروه‌های سیاسی هستیم و به تدریج افراد و شخصیت‌های سیاسی برای حضور در عرصه‌های انتخاباتی به صورت رسمی‌تر اعلام آمادگی می‌کنند.

 

رئیس ستاد انتخابات کشور در این خصوص پیش بینی کرد: احتمالاً تا نیمه اردیبهشت ماه، تکلیف بخش عمده جریانات سیاسی کشور برای حضور در انتخابات ۲۸ خرداد مشخص می‌شود.

 

معاون سیاسی وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود به چهار رکن مهم انتخابات در کشور اشاره کرد و گفت: محور حرکت در برگزاری انتخابات، چهار رکن امنیت، سلامت، مشارکت و رقابت است.

 

عرف همچنین تصریح کرد: رویکرد وزارت کشور در برگزاری انتخابات امن و سالم بر دو مدار بی‌طرفی و قانونمداری است.

عرف در ادامه خاطرنشان کرد: دو رکن مشارکت و رقابت، وظیفه ملی است و در این عرصه وزارت کشور به همراه همه دستگاه‌های ذی ربط اعم از لشگری و کشوری، بایستی در ذیل فرمایشات مقام معظم رهبری که همواره بر اصل مشارکت حداکثری تأکید دارند، اقدام و عمل کنیم.

 

معاون وزیر کشور در این خصوص یادآور شد: یکی از راه‌های افزایش مشارکت و شور و شوق در انتخابات، فعال شدن گروه‌های مرجع و میدانداری رسانه‌های کشور است که بایستی در این عرصه هم امید به آینده و تغییر از مسیر صندوق رأی تقویت شود.

 

عرف در پایان خاطر نشان کرد: هدف اصلی همه ما برگزاری انتخابات پرشور، مشارکتی، رقابتی و سالم است و امید این است که با همت و اراده جمعی بتوانیم این اصل مهم را در ۲۸ خرداد ماه سال جاری تحقق ببخشیم./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار